Winkelen

NEEM MAAR ALVAST EEN EXTRA LEGE KOFFER MEE
Plaza Mayor

Plaza Mayor

CENTRO COMERCIAL PLAZA MAYOR EN
MC ARTHUR GLEN DESIGNER OUTLET

Plaza Mayor, op 15 minuten afstand van onze bed & breakfast, is een groot vrijetijdscomplex met winkelcentrum en ligt naast Málaga Airport. Het is een van de grooste winkelcentra in de omgeving van Málaga. Het heeft behalve winkels een zogenaamde foodcourt en een bioscoop. Hier vind je ook de in 2020 geopende Mc Arthur Glen Designer Outlet.

Bezoek de website voor meer informatie en winkels.
www.plazamayor.es
www.mcarthurglen.com

Zoete herinnering

Zoete herinnering

LEKKER SNOEPERIG

Spanjaarden zijn gek op zoetigheid. Aan het einde van de dag genieten van heerlijk huisgemaakt ijs bij Kalúa in Alhaurín de la Torre of in de vele ijssalons van Málaga. Of ga voor hartig en koop knisperende huisgemaakte chips bij Paco Jose in Málaga, de opvallende winkel is niet missen. Neem dan gelijk een zoetig souvenir mee naar huis zoals de Spaanse turrón van Sabor a España.

Málaga

Málaga

Zoek in achteraf straatjes naar de bijzondere winkeltjes voor dat leuke item voor thuis. Loop door het chique Calle Marqués de Larios, dé winkelstraat van Málaga, voor de laatste mode en struin door het bekende Spaanse warenhuis El Corte Inglés. Bezoek de overdekte versmarkt Mercado Atarazanas of het minder bekende Mercado de Salamanca en drink, net als de Malagueños een kopje koffie met de lekkerste Churros bij Casa Aranda.

Marbella – Puerto Banús

Marbella – Puerto Banús

Zoek je het meer in haute couture? Kleding van bekende ontwerpers zoals Dior, Chanel, Prado en Hugo Boss kun je vinden in het mondaine Puerto Banús vlakbij Marbella. Hier maak je kennis met de rich & famous en de bijbehorende winkels.

Shopping malls

Shopping malls

Winkelen in de koelte van airconditioning in één van de vele shopping malls zoals Miramar bij Fuengirola of La Cañada bij Marbella.

Bezoek de website voor meer informatie en winkels.
www.miramarcc.com
www.lacanadashopping.com

Markten

Markten

Wat is er leuker dan struinen over markten? Wekelijks zijn er diverse markten om je hart op te halen en je slag te slaan. Bezoek ook eens een rommelmarkt in de regio.

Herinnering voor thuis

Herinnering voor thuis

Ben je op zoek naar een leuk souvenir voor thuis? In ieder dorp is wel een leuk winkeltje te vinden die iets van je gading verkoopt. Loop eens door de straatjes van Mijas Pueblo, Frigiliana of Málaga. Je slaagt gegarandeerd.