Relax

GEWOON EVEN NIKS MOETEN, DAT IS NOG EENS VAKANTIE
Check Beschikbaarheid
& Boek Online
Villa CONMIGO

Villa CONMIGO

Onze villa leent zich uitstekend voor een dagje relaxen. Je hoeft er de deur niet voor uit. Geniet van de Spaanse zon op het zonneterras of van een goed boek aan het zwembad. Kom even tot rust in de sauna of ga heerlijk bubbelen in de jacuzzi. Laat je eens masseren en wordt tussendoor verwend met heerlijke hapjes en drankjes. Het kan allemaal bij Villa CONMIGO bed & breakfast. In de avond schuif je aan voor het diner en sluit je de dag af aan de buitenbar. Dat is nog eens vakantie vieren!

Brede stranden

Brede stranden

De Costa del Sol staat bekend om zijn mooie, brede zandstranden en op 15 minuten van onze bed & breakfast zit je met je voeten in het zand op het strand van Guadalmar. Dit strand heeft een aantal leuke strandtenten, een brede boulevard en parkeren is hier geen enkel probleem. De 15 stranden van Malaga zijn absoluut een bezoekje waard. Het meest populair is het stadsstrand Malagueta met haar leuke strandtentjes en vele faciliteiten. Bezoek ook eens de bekende badplaatsten zoals Torremolinos, Fuengirola, Marbella en Nerja. Liever iets kleinschaliger? Tussen de bekende badplaatsen vind je de wat intiemere stranden zoals la Cala de Mijas (Mijas Costa) of Cabopino (Marbella.)

Hammam al Andalus

Hammam al Andalus

In Málaga vind je een échte Hammam, Hammam al Andalus. Ontdek de geheimen van dit luxe, Moorse badhuis. Kies uit één van de verschillende pakketten voor een paar uur pure ontspanning. www.malaga.hammamalandalus.com

Terrasje pakken...

Terrasje pakken...

Er gaat niets boven genieten van een gekoeld drankje of een échte Spaanse koffie onder de Spaanse zon op het terras. Laat de dag komen zoals hij komt… niets moet alles mag…

Laat je rondrijden

Laat je rondrijden

Ga eens op luxe tour en laat je rondrijden door het prachtige Andalusië. Een stoere terreinwagen met airconditioning komt op de meest verrassende plekken en het leuke is dat de tour helemaal naar wens kan worden samengesteld. Interesse? Wij geven je graag informatie over een dagje relaxt door de regio.