Actief

LEKKER SPORTIEF OP HET LAND, IN DE LUCHT OF OP HET WATER
Check Beschikbaarheid
& Boek Online
Wandelen

Wandelen

Andalusië leent zich uitstekend voor mooie wandelingen. Korte en lange wandelingen met verschillende niveaus zijn veelvuldig voorhanden. Kies één van de prachtige wandelroutes in de Sierra de Mijas en laat je verassen door de mooie vergezichten die tot ver de Middellandse Zee in reiken.

Costa de Golf

Costa de Golf

De Costa del Sol wordt ook wel ‘Costa del Golf’ genoemd. Een goed gekozen naamaangezien er tientallen golfbanen zijn voor ieder budget en niveau. Op een kwartiertje rijden vanaf onze bed & breakfast vind je Lauro Golf met zijn 27 holes golfbaan. Iets verderop vindt je Alhaurín Golf, eveneens met 27 holes.

¿Hablas Español?

¿Hablas Español?

Altijd al Spaans willen leren? Een verblijf in onze villa kan ook uitstekend gecombineerd worden met Spaanse les in bijvoorbeeld Málaga waar veel uitstekend aangeschreven talenscholen te vinden zijn.

Sportief

Sportief

Bijna alle sporten zijn te beoefenen in Andalusië. Denk hierbij aan fietsen, paardrijden, duiken, bergbeklimmen, paragliden, kanoën, mountainbiken en wandelen. Wij geven je graag informatie en wijzen je de beste locaties. Zoek je het liever dichter bij huis, onze bed & breakfast beschikt over een cardio fitness ruimte met sauna.

Salud!

Salud!

Ook zo gek op wijn? Andalusië heeft een aantal prachtige wijnhuizen die op afspraak te bezoeken zijn. Met passie vertellen de eigenaren je over het proces en laten je graag proeven van de mooie wijnen van het huis en dat vaak vergezeld met één of meerdere tapas.

Plezier & Vermaak

Plezier & Vermaak

In Andalusië vind je een groot aanbod van wildparken, waterparken en pretparken of neem eens de kabelbaan en laat je overweldigen door het prachtige uitzicht over het heuvellandschap en de kust.