Actief

LEKKER SPORTIEF OP HET LAND, IN DE LUCHT OF OP HET WATER
Check Beschikbaarheid
& Boek Online
Bick KICK Spain

Bick KICK Spain

FIETSVERHUUR & FIETSTOCHTEN

Het unieke landschap van Andalusië leent zich voor uitdagende tochten op de racefiets en mountainbike. En niet alleen voor topfietsers. Ook de recreatieve fietser komt volop aan z’n trekken! Huur nu je fiets of reserveer een tour met gids en ga de uitdaging aan. Samen met Bick KICK Spain regelen wij alles en de fietsen worden bij ons in de accommodatie gebracht op de afgesproken dag.

Wij geven je graag informatie over BikeKICK fietsverhuur en fietstochten met gids. Reserveren is noodzakelijk.

IK ONTVANG GRAAG MEER INFORMATIE

www.bikekick.eu

Costa del Golf

Costa del Golf

De Costa del Sol wordt ook wel 'Costa del Golf' genoemd. Een goed gekozen naam aangezien er tientallen golfbanen van topkwaliteit zijn voor ieder budget en niveau. In de regio Málaga zijn er meer dan 40 en op slechts 10 minuten van onze bed & breakfast vindt je Lauro Golf, ontworpen door Folco Nardi, met zijn 27 holes golfbaan die in drie verschillende combinaties kan worden gespeeld, allemaal par 72.

GREENFEES MET KORTING
We hebben contracten met verschillende golfbanen in de omgeving en kunnen greenfees met korting aanbieden. Met veel plezier reserveren wij je green fees, helpen we je met een op maat gemaakt programma of je complete golfvakantie. We kunnen je ook 2, 3 en 4 greenfee combi-pakketten aanbieden, evenals weekend- en weekarrangementen. Neem contact met ons op voor meer informatie, tarieven en reserveringen of download the informatie hieronder.

Lauro Golf - Alhaurín de la Torre
Alhaurín Golf - Alhaurín el Grande
Mijas Golf Club - Mijas
La Cala Golf - Mijas
Calanova Golf - Mijas
Cabopino Golf - Marbella

HUUR JE GOLFCLUBS
Voor het huren van golfclubs kunnen wij Clubs To Hire aanbevelen op Málaga airport. www.clubstohire.com

GOLF arrangementen

GREENFEES 2019

IK ONTVANG GRAAG MEER INFORMATIE

Paardrijles

Paardrijles

Paardrijles op een echte Andalusiër of maak een unieke rit door de bergen. Annemieke Mulder neemt je graag mee op verkenning. Laat je verrassen door de schoonheid van Andalusië. Wij geven je graag meer informatie. Reserveren is noodzakelijk.

Ik ontvang graag meer informatie

Wandelen

Wandelen

Andalusië leent zich uitstekend voor mooie wandelingen. Korte en lange wandelingen met verschillende niveaus zijn veelvuldig voorhanden. Kies één van de prachtige wandelroutes in de Sierra de Mijas en laat je verassen door de mooie vergezichten die tot ver de Middellandse Zee in reiken.

¿Hablas Español?

¿Hablas Español?

Altijd al Spaans willen leren? Een verblijf in onze villa kan ook uitstekend gecombineerd worden met Spaanse les in bijvoorbeeld Málaga waar veel uitstekend aangeschreven talenscholen te vinden zijn.

MALACA INSTITUTO

Sportief

Sportief

Bijna alle sporten zijn te beoefenen in Andalusië. Denk hierbij aan fietsen, paardrijden, duiken, bergbeklimmen, paragliden, kanoën, mountainbiken en wandelen. Wij geven je graag informatie en wijzen je de beste locaties. Zoek je het liever dichter bij huis, onze bed & breakfast beschikt over een cardio fitness ruimte met sauna.

Salud!

Salud!

Ook zo gek op wijn? Andalusië heeft een aantal prachtige wijnhuizen die op afspraak te bezoeken zijn. Met passie vertellen de eigenaren je over het proces en laten je graag proeven van de mooie wijnen van het huis en dat vaak vergezeld met één of meerdere tapas.

Plezier & Vermaak

Plezier & Vermaak

In Andalusië vind je een groot aanbod van wildparken, waterparken en pretparken of neem eens de kabelbaan en laat je overweldigen door het prachtige uitzicht over het heuvellandschap en de kust.