Het Toerisme Museum - kamer 48

DE ERFENIS VAN TOERISME

Een non-profit initiatief dat de geschiedenis van de toeristische sector onthult. Het primaire doel is om de mensen, bedrijven en bestemmingen te waarderen die de basis hebben gelegd voor de reiswereld, en zo hulde te brengen aan degenen die ons zijn voorgegaan. Het museum wordt gecoördineerd door de toeristische promotor Alberto Bosque Coello.

Het Toerisme Museum heeft geen enkel hoofdkantoor, maar is een mondiaal (viritueel) museum. Het hoofdkwartier van het museum is de wereld, en elke plaats waar een "kamer" is, is een ruimte waarin voorwerpen met betrekking tot de geschiedenis van het toerisme worden tentoongesteld, zoals reisgidsen, foto's, ansichtkaarten, posters, souvenirs ... Een kamer is gewijd aan een thema, dat altijd gerelateerd is aan de plaats waar het zich bevindt.

We zijn verheugd dat "kamer" nummer 48 van het Toerisme Museum nu te bezichtigen is bij Villa CONMIGO bed and breakfast. Het thema is de geschiedenis van het toerisme in Malaga, Costa del Sol, geschiedenis van het Nederlandse toerisme naar Malaga en de Costa del Sol.

bezoek de museum website

neem virtueel een kijkje in kamer 48

Veel dank aan onze donateurs: Marion Hoogwegt / Sara Hoogwegt / Fernando Hernández Rivas / Robine Moolenaar / Frens Witte / Jeroen Schless / Sander Klomp / An Keuris / Marijke Tempelman / Dennis Jouvenaar / Edwin Everling