Check Beschikbaarheid
& Boek Online

Oleotoerisme met een unieke smaak

RONDLEIDING EN OLIE PROEVERIJ-WORKSHOP
ACEITES MOLISUR

Olijftoerisme is een speciale manier van reizen, gebaseerd op het bezoeken van olijventeeltgebieden en oliemolens, waarbij het proces van het verkrijgen van extra vierge olijfolie, het belangrijkste element van het mediterrane dieet, wordt benadrukt.

Bij Aceites Molisur leer je uit de eerste hand het zorgvuldige proces van het produceren van onze extra vierge olijfolie, geleid door de liefde voor de olijfgaard, tradities en cultuur. We willen dat je de ware wereld van extra vierge olijfolie ontdekt, de boom, de vrucht, de verzorging en de uitwerking ervan leert kennen. Een dag olijfboer zijn, een olijfboom sponsoren, leren hoe je een olie kunt proeven, zijn enkele van de ervaringen die je kunt beleven in onze faciliteiten.

Leer persoonlijk de geschiedenis van extra vierge olie kennen. We zijn gevestigd in een unieke omgeving, aan de voet van de Sierra de Alhaurín el Grande, waar je kunt genieten van de natuur en tegelijkertijd alles te weten komt over de extra vierge olijfolie die we produceren bij Aceites Molisur. Wij bieden rondleidingen aan onder begeleiding van het gespecialiseerde personeel van de oliemolen.

Aceites Molisur is een familiebedrijf in Alhaurin el Grande (Málaga), opgericht in 2003 met als doel de Guadalhorce-vallei te bedienen. Aceites Molisur zet zich in voor de productie, verpakking en verkoop van extra vierge olijfolie met de meest geavanceerde technologie, zonder de traditionele manier om olie te verkrijgen te verliezen. Momenteel zijn er twee productielijnen met ecologische kwalificatie. Dankzij de omgeving waarin ze zich bevinden, worden de extra vierge olijfolie en de ecologische olie gekenmerkt door hun geur, kleur en zoete & fruitige smaak.

In de fabriek is het mogelijk een oliemolen te bezoeken met de meest geavanceerde technologie en een bloedmolen uit 1910 in bedrijf te zien, dankzij een pomp met een systeem van katrollen aangedreven door leren riemen. Bij een bezoek leer je het volledige proces kennen hoe het "vloeibare goud" te verkrijgen en natuurlijk te genieten van een zintuiglijke ervaring door middel van een workshop tot het proeven van extra vierge olijfolie.

Reserveer je tickets hier

www.aceitesmolisur.es
We geven je graag meer informatie of reserveren je tickets. Reserveren is noodzakelijk.
Museum + Workshop p/p € 10,-
Rondleiding + Museum + Workshop p/p € 12,-
Boer voor een dag p/p € 18,-