Padel onder de Spaanse zon

Vandaag de dag is padel de snelst groeiende sport ter wereld. Naar schatting, 12 miljoen mensen spelen het. Het is na voetbal de meest populaire sport in Spanje.

Padel is een racketsport die actie combineert met plezier en sociale interactie. In Spanje is het al jaren een van de meest gespeelde sporten. Het is een sport voor alle leeftijden en niveaus, aangezien het snel en makkelijk te leren is. De meeste spelers hebben het spel in het eerste half uur onder de knie en kunnen beginnen met spelen. Padel wordt niet gedomineerd door kracht, techniek en service zoals bij tennis, hierdoor is het een ideale sport voor mannen, vrouwen en kinderen om samen te spelen. Een belangrijk aspect van het spel is samenwerken, dit komt omdat punten worden verdiend door strategie en niet door kracht.

LEER PADEL SPELEN OF VERBETER JE TECHNIEK
Je vakantie combineren met padel spelen, trainen en/of lessen? Villa CONMIGO bed & breakfast heeft samenwerkingen met verschillende padel professionals die je de beginselen van de padel sport kunnen leren. Speel je al padel, dan wil je wellicht je techniek verbeteren en meer uit jou spel halen. Of gewoon lekker spelen onder de Spaanse zon, er worden regelmatig wedstrijden georganiseerd op verschillende niveaus. Of huur een padelbaan op slechts 10 minuten van Villa CONMIGO. We werken samen met Pjotr van Dalfsen van VDR sports, tevens NL bondscoach Heren en Veteranen en Ariel Saba van Club de Padel Lauro Golf met vijf outdoor-banen. Vraag naar de mogelijkheden & tarieven, dan brengen wij je in contact.

JA, IK ONTVANG GRAAG INFORMATIE

WORLD PADEL TOUR; OFFICIAL WEBSITE