Reisgids voor de stad Málaga

JOUW BESTE ´AMIGO´ BIJ JE BEZOEK AAN MÁLAGA

Een praktische reisgids over Málaga, geschreven door Anne Pennekamp, voor wie het maximale wil halen uit een bezoek aan deze prachtige stad. Deze rijk geïllustreerde stadsgids past makkelijk in je tas en bevat uitgebreide informatie over de vele bezienswaardigheden, kerken en musea. Verder wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de restaurants, de talloze tapas-bars en uitgaan in Málaga. De gids bevat tevens veel nuttige informatie, leuke tips en weetjes over de stad. De reisgids is in het Nederlands, Engels en Duits te koop in onze villa. Ook verkrijgbaar als e-Book.

www.reisgidsmalaga.nl

BELEEF MALAGA REISMAGAZINE
Mis niks en beleef het beste van Málaga. Met deze reisgids heb je alle informatie voor je bezoek aan Málaga bij de hand. Een stadsgids boordevol actuele tips direct uit Málaga. Inclusief grote uitneembare stadskaart. Ook verkrijgbaar als e-Book.

www.beleefmalaga.nl

MÁLAGA - ELSE BEEKMAN
De leukste trips door stad en omgeving. Auteur Else Beekman woont ruim 13 jaar in Málaga en verkende de stad en omgeving sindsdien niet alleen voor haar eigen plezier, maar ook beroepsmatig. Ze schrijft onder meer voor ¡Espanje!, Lindanieuws.nl, haar eigen website InSpanje.nl, Verkeersbureau en diverse reisblogs.

ISBN-nummer: 9789492500243