Check Beschikbaarheid
& Boek Online

Covid (snel) test op de luchthaven van Málaga (costa del sol)


Passagiers en bemanningsleden die een PCR- of antigeentest nodig hebben om te reizen vanwege de beperkingen die door veel landen worden opgelegd in het licht van de pandemie, kunnen deze test uitvoeren op de luchthavens van Málaga, Madrid en Sevilla.

In Málaga (Costa del Sol) bevindt het zich in de vertrekterminal (T2 Terminal) en vanaf 18 maart zal dit centrum operationeel zijn, beheerd door het technologiebedrijf Arquimea samen met de ziekenhuisgroep Recoletas.

Uit deze groep specificeren ze dat in het geval van een antigeentests de resultaten in 20 minuten beschikbaar zullen zijn, terwijl voor PCR de termijn minder dan 12 uur zal zijn. Het certificaat met het testresultaat wordt rechtstreeks naar het contact-e-mailadres van de reiziger gestuurd en kan ook 'online' worden geraadpleegd en gedownload op de website. Prijs; € 58,68 voor een PCR-test, € 24,45 voor een antigeen-test en € 29,34 voor een antilichaam sneltest.

Openingstijden: elke dag van 08:00 tot 18:00 uur
Laatste update 18 maart 2021. De informatie kan echter onjuistheden, onnauwkeurigheden of typefouten bevatten. Villa CONMIGO bed & breakfast en Bartolo Andalucía S.L. is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud hiervan.