Check Beschikbaarheid
& Boek Online

Gratis covid-verzekering!..


Andalusië biedt alle niet-ingezeten internationale reizigers een GRATIS Covid-verzekering voor verblijven in elk type officieel erkende accommodatie* in de regio Andalusië tussen 1 januari en 31 december 2021. Dekking in geval van infectie met COVID-19.

MEDISCHE, CHIRURGISCHE EN HOSPITALISATIEKOSTEN
Met een maximumlimiet van 4.000 euro en een eigen risico van 100 euro dekt de verzekeraar het volgende:

· Medische en chirurgische kosten en vergoedingen
· Farmaceutische kosten in verband met herstel van COVID
· Hospitalisatie kosten

Betrokken personen: patiënt en metgezellen. "Patiënt" verwijst naar de persoon bij wie COVID-19 is vastgesteld. "Metgezel" verwijst naar de echtgenoot of samenwonende partner van de verzekerde, evenals de voorouders (ouders, kinderen, grootouders, kleinkinderen) van beide leden van het paar. "Quarantaine" verwijst naar het een tijdje isoleren van mensen om het risico op verspreiding van een ziekte te vermijden of te beperken.

MEDISCHE KOSTEN VAN TRANSPORT EN REPATRIËRING
De verzekeraar dekt het volgende:
· Ambulancekosten of vervoer van de patiënt van de plaats van eerste diagnose naar het ziekenhuis voorgeschreven door de behandelende arts.
· Kosten voor terugkeer naar de vakantiebestemming vanuit het ziekenhuis waar de patiënt is behandeld.
· Repatriëring per ambulancevliegtuig indien de noodsituatie of de ernst van de zaak dit rechtvaardigt (alleen Europa en landen rond de Middellandse Zee). Voor passagiers uit andere landen wordt een medische lijnvlucht gebruikt.

TRANSPORT EN REPATRIËRING
· Als een patiënt met COVID-19 vervoerd of gerepatrieerd moet worden, vallen ook de verzekerde metgezellen onder deze verzekering. Dienovereenkomstig vergoedt de verzekeraar de kosten van hun vervoer of repatriëring, hetzij naar hun gewone verblijfplaats, hetzij naar de plaats waar de gerepatrieerde patiënt in het ziekenhuis is opgenomen. De rechten van de retourtickets van de verzekerde worden uitgeoefend door de verzekeraar.

· Als de verzekerden minderjarig of gehandicapt zijn en geen vertrouwde metgezel hebben, zal een verantwoordelijke hen begeleiden naar de woonplaats of ziekenhuisopname van de patiënt.

TRANSPORT EN REPATRIËRING IN GEVAL VAN OVERLIJDEN DOOR COVID-19
· De verzekering dekt de nodige regelingen in de plaats van het overlijden van de klant/gast.
· De kosten van het vervoer van de metgezellen naar de begraafplaats zijn gedekt en de rechten van de retourtickets worden uitgeoefend door de verzekeraar.
· Als de verzekerden minderjarig of gehandicapt zijn en geen vertrouwde metgezel hebben, zal een verantwoordelijke hen begeleiden naar de woonplaats of ziekenhuisopname van de patiënt.

KOSTEN VOOR HET LANGDURIGE VERBLIJF IN EEN HOTEL DOOR DE VERZEKERDE EN METGEZELLEN (INCLUSIEF QUARANTAINE)
Het verblijf van de verzekerde in een hotel na ziekenhuisopname of onder medisch quarantainevoorschrift is gedekt.

* Officieel erkende accommodatie verwijst naar hotels, appartementen voor toeristen, pensions, hostels, B&B´s, appartement-hotels, campings en landhuisjes met een officiële registratie en vergunning.
* Dekking zonder enige leeftijdsgrens, met uitsluiting van elke omstandigheid die de verzekerde vóór de reis kent.

ALGEMENE VOORWAARDEN

VERZEKERINGSPOLIS

Voor meer informatie: www.andalucia.org

Bovenstaande informatie betreft een vertaling vanuit het Spaanse origineel verstrekt door de Junta de Andalucía. De informatie kan echter onjuistheden, onnauwkeurigheden of typefouten bevatten. Villa CONMIGO bed & breakfast en Bartolo Andalucía S.L. is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud hiervan.