Disclaimer

De informatie en inhoud op deze website wordt met zorg samengesteld door Villa CONMIGO bed & breakfast. De informatie op deze website kan echter onjuistheden, onnauwkeurigheden of typefouten bevatten. Villa CONMIGO bed & breakfast en Bartolo Andalucía S.L. is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie.

Villa CONMIGO bed & breakfast en Bartolo Andalucía S.L. is niet aansprakelijk voor schade, zowel direct als indirect, die voortkomt uit het gebruiken van haar website, of de daarop verstrekte informatie.

Villa CONMIGO bed & breakfast en Bartolo Andalucía S.L. kan te allen tijde verbeteringen en/of wijzigingen aanbrengen in deze website en doet dat regelmatig.

 

Auteursrecht © intellectueel eigendom

De (intellectuele) eigendomsrechten (copyright) met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van deze website, waaronder begrepen de teksten, databestanden, foto's en overig (stilstaand en/of bewegend) beeldmateriaal, geluidsmateriaal berusten bij Villa CONMIGO bed & breakfast en Bartolo Andalucía S.L. of haar licentiegevers.

Toegang tot deze website betekent niet dat je de hier aangeboden informatie mag hergebruiken, dupliceren of verspreiden.

Privacy

Wanneer je via onze website een reservering wilt maken, vragen wij je om een aantal persoonlijke gegevens. Wij gebruiken deze informatie voor het verwerken en maken van je reservering en om de status van je reservering via e-mail te communiceren.

Je reservering wordt via een beveiligde server (secure server) van Redforts Software bij ons gemaakt. De veilige verbinding tussen je browser en onze website wordt geverifieerd door GeoTrust, een gerenommeerde standaard op dit gebied. Het elektronische certificaat van GeoTrust garandeert dat je in contact bent met Villa CONMIGO bed & breakfast & Redforts Software en niet met iemand anders.

Je kunt zien of de browser een beveiligde verbinding tot stand heeft gebracht aan het icoontje, doorgaans een gesloten hangslot.

 

Cookies

Villa CONMIGO bed & breakfast kan bij het aanbieden van haar online diensten gebruik maken van cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op de harde schijf van je computer worden opgeslagen. Aan de hand hiervan kan onze server je herkennen wanneer je de website van Villa CONMIGO bed & breakfast bezoekt en te zorgen voor het gebruiksgemak van haar online diensten.